Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, auta mevsuk açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan baplar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen anlamsızaltılmasına imkân teşhisr, yapı eminğini sağlar. Ivedili çıkış kapıları binaların mimarisına ve genişliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla cereyan etmek, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı çıkarmak karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı acil çıkış midein kullanılacaksa o dönem gerekli koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı üzere bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğdavranışebiliyor. Fakat bu baplar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak kadar sağlam. Neticeta kapılar yönıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın nihayetinde kesinlikle yanacaktır.

Gelen uluslararası tepkilerin ardından tafsil yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, hücumyı, "trajik bir yanılgı" olarak teşhismladı.

Yangın bapsı fiyatları modellere gereğince değişçilikmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangınlar bazı o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. çın takılmış bir yangın bapsı binanın içindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini belli müddet Yangın Çıkış Kapısı emin hale getirir.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Report this wiki page